Pred meč

Obradović kleknuo i poljubio Zvezdin grb, navijači ga dočekali kao legendu

  • Извор: Телеграф
  • 12.01.2023. 20:15

Iako je možda postojala bojazan da trener Monaka Saša Obradović neće biti prijateljski dočekan od strane navijača Crvene zvezde, legenda crveno-belih dobila je gromoglasan aplauz prilikom izlaska na parket Pionira - pred meč ova dva tima.

Nakon što se pozdravio sa klupom Zvezde, Obradovića su preplavile emocije, otišao je do centra terena, kleknuo i poljubio grb. Potom su mu, krenule i suze na oči.

Obradović je legenda kluba, crveno-belima je donio dvije titule kao igrač i s velikom radošću su ga dočekali na mjestu trenera. Međutim, to se neslavno završilo, da bi potom Obradović postao "persona non grata" najviše zbog toga što je od Zvezde tražio da mu isplati svaki dinar - iako je poslije nekoliko mjeseci dobio otkaz.

Sporno je bilo to što je Obradović tužio klub Komori za rješavanje sporova pri Evroligi, a osim kompletnog dvogodišnjeg ugovora, tražio je od kluba i da mu isplati bonus za osvajanje Kupa, gdje nije ni učestvovao.

Ova priča je dobila epilog tako što je Komora presudila u Obradovićevu korist i izjasnila je Zvezdi da mora da isplati čitav dvogodišnji ugovor treneru, ali bez bonusa za Kup, što je u dodatnoj mjeri razljutilo i prvog čovjeka kluba, Nebojšu Čovića, koji je rekao da se tako ne ponaša jedna legenda kluba, koja je za četiri mjeseca naplatila 645.000 evra, prenosi Telegraf.

Obradovića su navijači Partizana nedavno dočekali gromoglasnim aplauzom, dok je u februaru prošle godine, kada je gostovao Zvezdi sa Monakon, dobio zvižduke od strane navijača crveno-belih. Istih onih zbog kojih je plakao 2015. godine, jer su mu skandirali ime i dočekali ga kao šampiona u trenucima kada je predvodio Albu.


  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 19:52 Без коментара

    Кратка, динамична и занимљива емисија која окупља и износи видео снимке необичних и несвакидашњих призора и догађаја из цијелог свијета.

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Досије

    ''Емисија: Досије