U Monaku

Obradović dobio novi ugovor

  • Извор: Б92
  • 11.07.2022. 20:44

Srpski košarkaški trener Saša Obradović dobio je novi trogodišnji ugovor od ekipe Monaka.

Saša Obradović je poslije neuspješnog mandata u Crvenoj zvezdi preuzeo ekipu Monaka i uspio da zabilježi odlične rezultate.

Čelnici francuskog kluba su to prepoznali i ponudili Saši Obradoviću trogodišnji ugovor, što je on i prihvatio.

"Naše ambicije za narednu sezonu su još veće nego prethodne. Ne smijemo to da krijemo. Osvajanje šampionske titule u Francuskoj je za nas bila veoma važna stvar, ali i za zajednicu i navijače. Moramo da se pokažemo i u Evroligi, kako sljedeće godine tako i u godinama koje dolaze", rekao je Saša Obradović.

Nekadašnji uspješni košarkaš i reprezentativac Jugoslavije preuzeo je Monako u decembru nakon što je Zvezdan Mitrović odlučio da se raziđe sa ekipom.

Potom su dušli do Top 8 Evrolige, gdje su poslije pet mečeva pali od Olimpijakosa. Oni sada garde ekipu za narednu sezonu i deluje da će biti tim za svako poštovanje.


Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм