НБА

Нуркић ударио Јокића

  • Извор: Курир
  • 02.12.2023. 12:50

Бх. кошаркаш и центар Финикс Санса Јусуф Нуркић, једним неспортским потезом бацио је велику сјенку на једну од најбољих партија коју је пружио у својој НБА каријери.

Предвођени маестралним Николом Јокићем Денвер Нагетси у неизвјесној завршници меча у Аризони савладали су Сансе (119:111), а неспортски потез Нуркића у финишу утакмице преломио је меч у користи тима из Колорада.

При резултату 114:111 у корист Денвера Нуркић је у једном дуелу са Јокићем испод коша лактом ударио у главу Србина и оборио га на паркет, па му је моментално досуђена неспортска лична грешка и морао је да напусти игру.

Био је то моменат који је практично ријешио овај меч. Јокић је погодио једно слободно бацање, а онда из акције уписао још два поена и тако обезбиједио тријумф свом тиму.

Човјек који је срамно ударио Јокића познат је по бројним скандалима. Својим поступцима и скандалозним објавама често је распиривао мржњну према Србима и дизао тензије у региону.

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм