"Zlostavljao mene i majku cijeli život"

Nurkić opleo po ocu: "O ljudskom ološu kada dođe vrijeme, on je izrod!"

  • 01.08.2023. 08:28

Mnogo prašine podiglo se nakon saznanja da najbolji košarkaš iz BiH, Jusuf Nurkić nije pozvao svog oca na svadbu koja je proteklog vikenda održana u Hrvatskoj, a gdje je stao na ludi kamen sa svojom izabranicom Eminom Durić.

Njegov otac Hamiz bio je toliko ogorčen činjenicom da nije prisustvovao jednom od najvećih događaja u životu njegovog sina, a u razgovoru za "Avaz" otkrio je da je ovo velika sramota i za njega, ali i za Jusufa.

Nurkić nije zvao oca na svadbu:

Nurkić nije zvao oca na svadbu: "Ovo je velika sramota za mene"

Međutim, nije se puno čekalo na odgovor Jusufa Nurkića. Košarkaš nije birao riječi za svog oca, nazvavši ga ološem.

Nurkić je otkrio šokantne detalje - da je Hariz godinama fizički zlostavljao njegovu majku i njega.

"O biološkom ocu nasilniku, zlostavljaču moje majke kojoj od udaranja bubreg otkazuje. Ljudski izrod koji je zlostavljao mene i majku cijeli život je iz vrlo ozbiljnih i realnih stvari odstranjen iz naših života. O ljudskom ološu kad dođe vrijeme. Moja porodica jesu ovi ovdje na videu!", poručio je Nurkić.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм