Pravo niotkuda

Novo pojačanje u Zvezdi: Stigao brazilski plej!

  • Извор: Телеграф
  • 17.07.2023. 12:50

Crvena zvezda ne prestaje da dovodi pojačanja, pa tako još jedan igrač stiže u klub s Malog Kalemegdana!

Ovoga puta, crvneo-bijeli dres će obući brazilski reprezentativac, Jago Mateuš, koji je potpisao višegodišnji ugovor sa timom iz Beograda.

Pravo niotkuda, iz vedra neba stigla je vijest o interesovanju Crvene zvezde, a transfer je ubrzo i realizovan.


Mateuš je na sebe skrenuo pažnju igrama u Evrokupu, gdje je imao 13 poena u prosjeku na 20 utakmica igrajući za Ulm, a bilježio je 6.1 asistenciju po meču, što je činilo indeks od 17.6 po utakmici igrajući u drugom po snazi takmičenju u Evropi.

Protekli period je Mateuš proveo u NBA ljetnjoj ligi, gdje je igrao za Čikago Bulse, s kojima je imao i dosta zapažene partije.

Jago bi trebalo da bude treći plej, pored Šabaza Nejpira i Miloša Teodosića, a zanimljivo je da je upravo on donio Ulmu prvu istorijsku titulu u Njemačkoj, gdje je bio i MVP finala.

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм