Невјероватан захтјев се шири друштвеним мрежама

Навијачи траже суспензију Јокића због његове браће

  • Извор: Телеграф
  • 24.04.2024. 13:00

Кошаркаши Денвер Нагетса уписали су и другу побједу у серији против Лос Анђелес Лејкерса (101:99) али је кош Џамала Мареја пао у други план након снимка на ком се види како је на трибинама избио сукоб у ком су учествовала Јокићева браћа.

Страхиња је након расправе са једним од навијача одлучио да посегне за песницом и ударио је човјека у главу, што је изазвало лавину негативних коментара.

Снимак је преплавио друштвене мреже, а убрзо се огласила и полиција саопштењем у ком су истакли да и даље траже жртву овог инцидента и позвали су сваког ко је био очевидац да им се јави.

Упоредо са тим на друштвеним мрежама се поред захтјева да се Страхињи забрани улазак у хале појављују и необични прохтеви у вези са суспензијом Николе!

Појединци сматрају да је то једини начин да се пошаље јасна порука, како би се стало на пут сличним ситуацијама.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм