Srpski košarkaš

Micić: Izgradili smo pobjednički mentalitet

  • Извор: Б92
  • 20.05.2022. 14:09

Srpski košarkaš Vasilije Micić govorio je o utiscima pred finale Evrolige, nakon što je trojkom u posljednjoj sekundi poslao Efes u drugo finale zaredom, u kojem će se sastati sa Real Madridom u subotu od 19 časova.

Srpski plejmejker je pohvalio svoje saigrače i sve što su uradili ne samo ove, već i tokom prethodnih sezona.

"Prvenstveno mislim da je iskustvo sa ovog Fajnal-fora unikatno zbog tog sporijeg početka sezone, sa dosta uspona i padova. Sve je uticalo na to da probudi inat u nama, jer u trenutku kada gubite 12 utakmica na strani zaredom shvatate da nešto nije u redu i da se pali alarm. Od početka, kada smo se okupili, uvijek sam napominjao da svaki igrač koji je dio kolektiva ima individualnu motivaciju da dokaže i pokaže svoje najbolje svjetlo. Takvi pojedinci kada se okupe u dobar kolektiv kao što smo mi definitivno rezultat ne manjka. Ono što mi je najdraže od svega, apropo priče o Realu, tradiciji i pobjedničkom mentalitetu, mislim da smo mi to uradili u ove četiri godine i jako mi je drago da sam dio ove priče sa Efesom", rekao je Micić.

Jedno od pitanja odnosilo se i na manju povredu koju je zadobio u polufinalu.

"Što se tiče povrede, dobio sam udarac u drugoj četvrtini. Ali, kao što vidite igrao sam do kraja i pronašao sam način da doprinesem. Danas ćemo vidjeti, ali mislim da nije toliko ozbiljno", uvjeren je Micić.


(FOTO: Tanjug/AP)
Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?