ATV

Čikago Buls

Legendarni Pipen o Džordanu: Bio je loš saigrač

 • Izvor: B92
 • 27.05.2023. 15:59

NBA legenda Skoti Pipen, dao je svoj sud o pojedinim igračima tokom uključenja u šou "Gimme the hot sauce".

On je razmatrajući statističke parametre rekao da je Lebron Džejms statistički najabolji igrač svih vremena, dok je za Majkla Džordana rekao da je imao užasan efekat na ekipu.

Pipen, koji je sa Bulsima šest puta osvajao prsten, ne želi da priča ko je najbolji svih vremena, ali je vrlo negativno pričao o Džordanu, sa kojim je igrao.

– Lebron Džejms je najveći pobjednik. On je sada dosta stariji i mnogo ga kritikuju. Nikada nije bio taj koji će da se odluči na poslednji šut, nije bio sjajan u tome. Ali, kada napusti ovu igru. Lebron će statistički biti najbolji ikada – rekao je Pipen.

Za Džordana smatra da je bio loš igrač prije nego što trener Fil Džekson došao u Čikago, prenosi B92.

– Bio je užasan igrač i bilo je teško igrati sa njim. Šutirao je loše, išao samo jedan na jedan. Odjednom smo postali tim i tek onda počeli da pobjeđujemo, tek kad se Fil Džekson pojavo, sve se promijenilo. I tada je trebalo vremena, ali toga nije bilo u dokumentarcu – zaključio je Pipen.

 • 19:51 Serija: Istine i laži (12+)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 20:36 Serija: 1992 (12+)

  Serija '1992' je italijanska TV serija iz 2015. godine koju su kreirali Alessandro Fabbri, Ludovica Rampoldi i Stefano Sardo, prema ideji Stefana Accorsija, a u režiji Giuseppea Gagliardija.

 • 21:36 Film: Žestoki talac (16+)

  Samohrani otac i bivši marinac Kajl Snouden nalazi se sa grupom nevinih kupaca zarobljen u radnji svog očuha.

 • 23:06 Noćni program

  Noćni program