Вјечити ривали

Ко ће прије? Звезда и Партизан желе услуге Покушевског

  • Извор: Агенције
  • 26.02.2024. 17:58

Када је прије три дана Алексеј Покушевски добио отказ у Оклахоми, било је питање који ће кошаркашки инсајдер први наговијестити да би могао да се врати у Србију.

На то се први одлучио италијански новинар Матео Андреани, који је на друштвеној мрежи Икс истакао да су "вјечити" ривали заинтересовани да доведу Покуа.

Како додаје Андреани, његов приоритет је ипак останак у НБА, па тек онда размишљање о повратку у Европу, посљедично томе и Србију.

Чак и да се то деси у овом тренутку, Покушевски би Звезди и Партизану могао да помогне само у АБА лиги и домаћем шампионату, али не и Евролиги гд‌је је истекао рок за регистрацију нових кошаркаша.

Наводно интересовање црвено-бијелих је помало и изненађење, с обзиром на то да је познато да је Покушевски навијач Партизана. Прије двије године је био и гост клуба на мечу Еврокупа против Бурсе.

За Оклахому је за три и по године одиграо тачно 150 утакмица, највише у својој првој сезони у НБА лиги. Био је неколико пута послат у развојну лигу, али му ни то није помогло да се избори за више минута.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:50 Васкршња посланица и Пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

    ' Васкршња посланица и пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм