ATV

Trener KK Igokea

Jovanović: Nedostatak plejmejkera evidentan

 • Izvor: ATV
 • 12.02.2023. 14:05

Trener KK Igokea Vladimir Jovanović rekao je da je njegova ekipa potpuno podbacila u drugom poluvremenu utakmice protiv Budućnosti.

Aleksandrovčani su sinoć ubjedljivo poraženi u Morači (91:58) i tako produžili crnu seriju u regionalnom takmičenju. 

"Čestitke ekipi Budućnosti. Mi se nismo pojavili u drugom poluvremenu. Igrali smo dobro nekih 16,17 minuta i već je završnica prvog poluvremena pokazala da ćemo imati problema u drugom. Imamo veliki problem u organizaciji napada, posebno kada protivnik igra agresivnu odbranu", istakao je Jovanović, koji još uvijek čeka na prvu pobjedu na klupi Igosa. 

Smatra da je nedostatak plejmejkera i više nego evidentan. 

"Iz tog lošeg napada gdje nismo uspijevali da ga postavimo na pravi način, došlo je do pada samopouzdanja u odbrani. Na sve to nadovezao se i naš loš šut", poručio je Jovanović. 

 • 21:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.

 • 23:05 Serija: Еskobar (16+)

  Podvizi ozloglašenog narko-bosa, Pabla Еscobara.