ATV

Trener KK Igokea

Jovanović: Dobra odbrana presudila

 • Izvor: ATV
 • 19.02.2023. 21:46

Trener košarkaša Igokee Vladimir Jovanović osvojio je prvi trofej na klupi Aleksandrovčana, a pobjede u Kupu "Mirza Delibašić" ujedno su i prve za mladog stručnjaka od kada je preuzeo Igose.

Igokea je bila ubjedljiva u finalu protiv Širokog, a Jovanović je imao samo riječi hvale za odbranu svoje ekipe. 

"Čestitam svojoj ekipi na osvojenom prvom trofeju u sezoni. Znali smo da je ekipa Širokog dobar tim, poprilično su uigrani, igraju dugo zajedno i znali smo da neće biti lako. Prvo poluvrijeme je bilo u egalu. Mislim da smo mogli i sa većom razlikom da završimo. Drugo poluvrijeme mislim da je naš individualni kvalitet došao do izražaja. Možda je razlika na kraju prevelika, ali zaista smo odigrali dobru odbranu u drugom poluvremenu i zasluženo pobijedili”, rekao je Jovanović. 

Igokea se sada okreće obavezama u ABA ligi, a prvi naredni ispit je petog marta u Ljubljani protiv Cedevita-Olimpije.

 • 20:10 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.

 • 23:05 Serija: Еskobar (16+)

  Podvizi ozloglašenog narko-bosa, Pabla Еscobara.