Sjajna atmosfera u timu

"Haos" u autobusu Srbije: Svi u transu, čuvenu pjesmu posvetili selektoru!

  • 08.09.2023. 15:55

Košarkaši Srbije plasirali su se u finale Svjetskog prvenstva pobjedom nad Kanadom u polufinalu 95:86.

Nakon meča vidjelo se koliko je srpskim igračima značila ova pobjeda, a istu su umijeli i da proslave sa navijačima koji su ispunili halu. Odlična atmosfera sa parketa prenijela se i na autobus kojim su se reprezentativci vraćali do hotela poslije naporne utakmice.

Evo kada Srbija igra za titulu prvaka svijeta

Evo kada Srbija igra za titulu prvaka svijeta

U jednom trenutku puštena je sada već čuvena pjesma "Freed from desire" kojom naši navijači kliču našem reprezentativcu u fudbalu Aleksandru Mitroviću. Umjesto "Mitro's on fire" srpski košarkaši su pjevali "Kari's on fire", a onda je krenula ludnica.

Time su pokazali koliko poštuju i vole trenera koji je i pored brojnih otkaza najboljih igrača uspio da napravi ono što je najvažnije, tim. 

Šuter Kanađana - Uhvatili su nas u zamku

Šuter Kanađana - Uhvatili su nas u zamku

Iz svega ovoga vidi se koliko vlada dobra atmosfera u taboru "Orlova" i koliko žele da dođu do toliko željenog zlata koje čekamo od 2002. godine i Indijanopolisa.

Boksovao ispred svlačionice - Jović pecnuo

Boksovao ispred svlačionice - Jović pecnuo "Bruksa"

Ako neko zna kako se osvaja zlato, onda je to selektor Pešić, nadamo se da će naši momci ovakvu igru pokazati i u finalu, pa da ih dočekamo na legendarnom balkonu, jer to i zaslužuju. Srbija igra finale u nedjelju u 14:40, a rival će biti bolji iz duela SAD- Njemačka.

(Foto: Printscreen)


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм