НБА

Дончић не да титулу: Далас демолирао Бостон

  • Извор: Мондо.рс
  • 15.06.2024. 08:40

Лука Дончић не да титулу Бостону! Бар не тако лако. У четвртом мечу финалне серије Далас је демолирао Бостон - 122:84 (31:21, 27:14, 31:25, 30:24).

Све је било готово већ у првом полувремену у ком је домаћин имао огромним "+26" (61:35). У петом мечу Селтикси су домаћини и имаће прилику да заврше посао пред својим навијачима.

Словеначки репрезентативац ушао је у меч фуриозно са јасним циљем да не дозволи да се понове дешавања из трећег меча када је искључен и када је оставио тим на цједилу. Дао је 25 од укупно 29 поена у првом дијелу. Уз то је имао по 5 скокова и асистенција. Кајри Ирвинг додао је 21 (6ас, 4ск), а Данте Егзум дао је 10 (2/4 за три). Најбољи у Бостону били су Џејсон Тејтум (15, 5ск) и Сем Хаузер (14, 4ск).

Ово је нови Фијат Панда који ће се производити у Србији

Ово је нови Фијат Панда који ће се производити у Србији

"Било је тешко послије треће утакмице, имали смо шансу, вратили смо се из великог минуса. Могли смо да одустанемо, да се предамо, али нисмо то дозволили. Хтјели смо да продужимо сезону. Урадили смо одличан посао, посебно у одбрани, док смо у нападу били веома добри", рекао је Ирвинг.

Није хтио превише да прича о томе што се у медијима провлачи то да су он и Дончић криви за поразе у прва три меча.

"Може да буде фрустрирајуће када читате ствари на друштвеним мрежама. Рекао сам саиграчима да не читају друштвене мреже и да дозволе да мишљења других људи уђу у свлачионицу. Не желите то да се догоди, хтјели смо да узвратимо ударац и успјели смо у томе", јасан је Кајри, преноси "Мондо".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?