Казањ

Додик у КК Уникс: Упркос санкцијама клуб на високом нивоу; Надам се заједничкој утакмици

  • Извор: АТВ
  • 22.02.2024. 16:35

Предсједник Републике Српске Милорад Додик посјетио је данас Кошаркашки клуб Уникс из Казања а тамо га је дочекао и угостио предсједник Уникса Јевгениј Богачов.

"Ја обожавам кошарку и драго ми је да сам овдје у овом клубу. Захваљујем се на пријему“, рекао је предсједник Српске.

Каже да је интересантно доћи у један клуб за који зна - играли су Евролигу, играју ВТБ лигу те су, додаје Додик, шампиони у многим стварима.

"Срео сам наше људе из Србије који раде у стручном штабу. Они и поред санкција које је Евролига увела одржавају клуб на високом нивоу и желим то да поздравим“, рекао је Додик и додао да се нада ће брзо бити одиграна једна заједничка утакмица - "мој и ваш тим“.

У част посјете предсједника Републике Српске Милорада Додика овом клубу, у просторијама клуба уприличена је доброшлица предсједнику Српске - на лед екрану у дворани уз српску заставу те фотографију предсједника Српске.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм