Vukčević meta Nagetsa

Denver pikirao igrača Partizana

  • Извор: Агенције
  • 21.06.2023. 21:10

Denver Nagetsi novi su šampioni NBA lige, ali u timu nema mnogo vremena za slavlje, radi se na pravljenju tima za odbranu titule, a jedna od kockica u mozaiku mogao bi da bude još jedan Srbin.

Tako su poslije trejdova sa Oklahomom, gdje su se odrekli pikova za buduće draftove kako bi dobili pikove za predstojeći draft, odradili slično i sa Indijanom.

Naime, Pejsersi su dobili 40. pika ovogdišnjeg drafta kao i pika prve runde za 2024. godinu, a Denver je dobio 29. i 32. pik na ovogdišnjem draftu,

Zanimljivo je da je predikciji za draft igrač Partizana Tristan Vukčević upravo stavljen na 32. mesto i predviđeno je da će ga draftovati Indijana.

Nagetsi pokušavaju da na predstojećim draftovima ekipu popune mladim igračima koji imaju tačno određene ugovore, kako bi zaržali osnovu ekipe s obzirom da svi imaju bogate ugovore.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:20 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:35 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:35 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.