Капитен кошаркашке репрезентације Србије

Буран љубавни живот Богдановића: Ово су дјевојке са којима је имао романсу

  • 14.08.2024. 10:44

Капитен кошаркашке репрезентације Србије Богдан Богдановић интригира многе својим љубавним животом.

На терену приреди сваки пут гледаоцима прави спектакл, у приватном животу велики је џентлмен, а на његов шарм падају бројне љепотице широм свијета. Међутим, на чувеног спортисту је велики траг оставила прва озбиљна веза...

Ања Скулетић

Наиме, његова прва велика љубав била је Ања Скулетић, данас познатија по презимену Шушњар. Многи од вас је знају са Инстаграма, гдје је уписана као "Вергарова". Некада се бавила манекенством, а сада је све популарнија инфлуенсерка, те има велики број пратилаца.

Права је модна инспирација - феноменално уклапа скупоцијену гардеробу са врло приступачним комадима, а њене савјете корисници друштвених мрежа изузетно цијене и радо прихватају.

Романсу су отпочели 2014. године, а гдје год би се појавили, видјело би се да су заљубљени до ушију. За вријеме њихове везе кошаркаш је био веома активан, па је дијелио са пратиоцима њихове заједничке тренутке, а једном приликом је открио и да на припреме за утакмице обавезно са њим иде атрактивна Ања.

Причало се у то вријеме да је кошаркаш у Ањи видио велику подршку и ослонац док је крчио свој пут ка НБА лиги, што је потом и успио. А онда, потпуно изненада, у медијима је осванула вијест да је дошло до краха љубави послије годину и по дана, а као главни разлог наведена је раздвојеност, јер се Богдан због каријере преселио 2015. у Истанбул.

Након раскида са згодном бринетом Богдан је наводно био потпуно скрхан, срце му је било сломљено. Заносна манекенка се, у међувремену, посветила факултету, а потом удала и родила ћерку Дуњу, те посветила породици.

Амерички новинар открио зашто Никола Јокић није МВП Олимпијских игара

Амерички новинар открио зашто Никола Јокић није МВП Олимпијских игара

Многе даме јој завиде што је успјела да заведе познатог београдског шмекера Душана Шушњара, за којег жене кажу да је невјероватно шармантан и харизматичан, али и увијек џентлменски настројен.

Бројне познате даме су бивале опчињене његовим изгледом и енергијом, а менекен већ има ћерку из претходне везе.

Не скрива ни своју романтичну страну, те је Ањи, док су били у Италији, једном поручио:

Кошаркашки ас Богдан Богдановић и Ања Шкулетић били су у вези годину дана и та љубав је била фатална.

Јована Стојиљковић

Кошаркаша је са Јованом упознала Јелисавета Орашанин и то недуго након што је започела везу са Милошем Теодосићем.

Како су медији пренијели, она је "наговорила" Богдановића да погледа представу у којој је играла Јована.

– Богдан није знао ко је Јована, али веома пријатно се изненадио кад ју је угледао. Потом је видео и филм “Панама”, у ком је она остварила врло запажену улогу, и тада се већ прилично заинтересовао за њу, и то не само због “врућих сцена” које је даровита глумица поделила са колегом Славеном Дошлом - открила је својевремено њихова заједничка пријатељица за Глорију и додала:

Бројни хакерски напади у БиХ: Пала и страница ФК Борац

Бројни хакерски напади у БиХ: Пала и страница ФК Борац

- Допало му се што је после огромне популарности коју јој је то остварење донело, она остала скромна и тиха.

Мало ко би и знао да су у вези да није било фотографија са љетовања на Миконосу гдје су били заједно са Немањом Недовићем и његовом тадашњом дјевојком, а садашњом супругом Мином Милутиновић.

Јована и Богдан су своју везу започели 2017. године и како су медији пренијели, вјерили су се након пет мјесеци везе.

Ипак, њихова веза није успјела будући да се Богдан преселио у Америку и почео да игра за клуб "Sacramento Kings", а Јована је остала у Србији и градила каријеру.

- У почетку су веровали да ће им веза на даљину успети, али су брзо увидели да тако нешто није могуће. Пријатељи су Јовану наговарали да се пресели у Америку, а и сам Богдан јој је тако нешто предлагао. Ипак, она није била спремна да се одвоји од породице, као ни да окрене леђа каријери коју је почела успешно да гради. Тада су увидели да ће им бити тешко да одржавају везу на даљину, па су на Богданов предлог раскинули - рекао је извор близак глумици за Курир и додао:

Деби Мбапеа за Реал Мадрид у мечу Суперкупа

Деби Мбапеа за Реал Мадрид у мечу Суперкупа

- Њиховом растанку нису претходиле свађе и тешке речи, једноставно су се договорили да је најбоље да прекину везу која не функционише. Повремено размене поруке или се чују преко Вајбера, па ме зато не би зачудило ако буду одлучили да својој вези дају још једну шансу.

Јована је након љубави са капитеном српске репрезентације упловила у везу са колегом Гораном Богданом са којим сада чека и дијете.

Олга Даниловић

Богдан је био и са тенисерком Олгом Даниловић, ћерком Предрага Саше Даниловића од 2018. до 2020. године.

Због њеног раскида са капитеном кошаркашке репрезентације Богданом Богдановићем бројни фанови су патили и навијали да се што прије помире. Наиме, иако су се ријетко гдје појављивали заједно током двије године везе, словили су за омиљени пар, посебно међу млађом популацијом.

Маестрална Олга Даниловић: Српска тенисерка послије маратона, преокрета и драме срушила Хрватицу

Маестрална Олга Даниловић: Српска тенисерка послије маратона, преокрета и драме срушила Хрватицу

Једини пут када су виђени званично заједно било је на свадби тенисерке Јоване Јакшић (сада Јовић) и Вујадина Јовића у Америци, којој је присуствовало и тадашње руководство Сакрамента на челу са Дивцем и Стојаковићем.

Изгледа да је корона била "кобна" за њихову љубав, пошто нису имали прилику да се често виђају.

Одлучили да се растану и остану пријатељи.

- За све у околини важили су за складан пар. Иако их велики број фанова прати на друштвеним мрежама, они никада нису желели да поделе фотографију на којој су заједно нити да одговарају на питања везана за љубавни статус. За медије су увек имали исти одговор, да своју приватну страну живота желе да сачувају за себе, те да могу да одговарају на питања која се тичу њихове каријере. Чак и кад су прославили прву годишњицу љубави, нису желели да причају о својој романси – рекао је тада извор близак пару за "Блиц" и додао:

Ђоковић проговорио на кинеском, Олга Даниловић остала у шоку

Ђоковић проговорио на кинеском, Олга Даниловић остала у шоку

– Сви су били изненађени када се сазнало да однедавно нису заједно. Много су причали о будућности њихове везе и схватили да свако од њих има различита мишљења за период који је пред њима. Одлучили су да се у пријатељском тону растану и да после свега остану у контакту јер имају велики број заједничких пријатеља, преко којих су се иначе и упознали. Свако је слободу искористио како би се посветио својим обавезама.

Олга већ годину дана ужива у љубави са голманом Атлетико Мадрида Јаном Облаком. Лијепа Српкиња када год може прати мечеве свог драгог, а подршка је наравно узајамна.

Британи Нета

Посљедња у низу била је америчка манекенка и дизајнерка Британи Нета, својевремено прва пратиља на избору за Мис државе Њу Џерси. Иако у једном моменту нису скривали своју љубав, треутно није познато да ли су заједно.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:45 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.