Реконструкција тима

Богдановић напушта Атланту?

  • Извор: Курир
  • 07.01.2024. 12:41

Српски кошаркаш Богдан Богдановић могао би ускоро да напусти Атланту, открива познати НБА инсајдер Марк Стајн.

Хокси нису задовољни тренутном ситуацијом у тиму и спремају озбиљну реконструкцију. Схватили су да од ове сезоне неће бити ништа, па желе максимално да искористе ситуацију. Хоће да граде екипу око Треа Јанга и Џејлена Џонсона, па ће остале звијезде тима, укључујући и Богдана, наводно бити доступне за трејд.

"Атланта је одлучна да гради тим око Треа Јанга и Џејлена Џонсона под тренером Кевином Снајдером. То значи да су Дежонте Мареј, Диандре Хантер и Клинт Капела на листи за трејд. Такође, очекује се да ће велику пажњу привући и шутер Богдан Богдановић, ништа мању од било кога другог из састава Хокса", открива Марк Стајн.

Надал одустао од Аустралијан опена!

Надал одустао од Аустралијан опена!

Богдан игра сјајно ове сезоне и нема сумње да би га многи радо видјели у својој екипи, што Хокси очито желе максимално да искористе.

Српски кошаркаш ове сезоне просјечно биљежи 17,7 поена на мечу и један је од кандидата за најбољег играча са клупе у НБА лиги.

Богдан има уговор са Атлантом до краја сезоне 2026/27.

(Курир)

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм