Промјене у тиму

Аврамовић напушта Партизан?

  • 29.04.2024. 12:29

Жељко Обрадовић продужио је уговор са Партизаном и већ је кренуо да прави тим за наредну сезону. Вања Маринковић наводно је на прагу повратка у Хумску. Док се чека званична потврда вијести коју је дао Орасио Кауши на "Бекдор подкасту" са исте адресе стижу нове информације.

Један српски кошаркаш требало би да обуче црно-бијели дрес, а други би могао да оде. Наводно је Алекса Аврамовић на излазним вратима и послије текуће сезоне би могао да промијени клуб. "Аврамовић би могао да напусти Партизан сљедеће сезоне. Има уговор на још годину дана, али би судбина могла да га пошаље на другу дестинацију. Он је један од стубова Жељковог тима, посебно по одбрамбеним вјештинама и то би могло да буде корисно многим клубовима на највишем нивоу", наводи се у тексту Каушија.

Алекса је почетком јула прошле године и званично ставио параф на нови, двогодишњи уговор. Ове сезоне у Евролиги просјечно бележи 10,2 poenna, 1,8 асистенција и 1,8 скокова по мечу. У АБА лиги је на просјеку од 10,3 поена, 2,9 асистенција и 2,1 скокова.

Са Партизаном ће у наставку сезоне да се бори за две титуле, прво у АБА лиги гдје га чека полуфинална серија против подгоричке Будућности. Послије тога слиједи Суперлига и тамо се већ зна да ће ривал у полуфиналу да буде Мега.

Пратите нас и путем Вибера