Košarkaš Partizana

Anđušić: U novu sezonu ulazimo sa najvišim ciljevima

  • Извор: АТВ
  • 23.08.2023. 14:59

U narednu sezonu košarkaši Partizana ulaze motivisani da pored odbrane šampionske titule u ABA ligi, ponove sjajne rezultate u najelitnijem evropskom takmičenju, ali i da vrate trofej pobjednika Kupa u svoje vitrine.

"Crno-bijeli“ uspjeli su da sačuvaju skoro sve nosioce igre iz prošlosezonske kampanje, a tim su pojačala imena poput Pi Džej Doužera, Frenka Kaminskog i Mateuša Ponitke.  

"Mislim da je velika stvar što smo sačuvali okosnicu ekipe na okupu. To je velika stvar. Lakše ćemo se uklopiti i prebroditi period adaptacije. Novim igračima će definitivno biti mnogo lakše da se uklope, a ciljevi ostaju isti kao i prošle godine.  

Iako pripreme zvanično počinju u ponedjeljak, Anđušić kaže da već uveliko radi na fizičkoj kondiciji. Iskusni bek želi da od samog početka bude spreman za najveće napore, a igranje u Partizanu, poručuje, ne dozvoljava preveliko opuštanje.   

„Crno-bijeli“ prošle sezone uspjeli su da vrate trofej pobjednika ABA lige u svoje vitrine poslije punih deset godina čekanja. Nema sumnje da je ovakav uspjeh za tim Željka Obradovića dodatan izvor energije i samopouzdanja za izazove kojih sigurno neće nedostajati.  


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: 1992 (16+)

    ''Серија: 1992 (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 00:05 Ноћни програм

    Ноћни програм