Педофилија

Зворничанин (74) ухапшен због обљубе дјетета!

Зворничанин И.М. (74) ухапшен је због сумње да је починио кривична дјела обљуба над дјететом млађим од 15 година и искориштавање дјеце за порнографију.

”По наредби Основног суда у Зворнику и уз претходну сагласност поступајућег тужиоца извршен је претрес куће и просторија које користи осумњичени и том приликом су пронађени и одузети предмети који се могу довести у везу са предметним кривичним дјелима”, саопштено је из ПУ Зворник.

Осумњичени је ухапшен у недјељу и Окружно јавно тужилаштво у Бијељини већ је затражило да му се одреди једномјесечни притвор.

”Притвор је затражен због сумње да је И.М. од почетка 2023. године до средине августа ове године починио кривична дјела на подручју Зворника”, наводе у Тужилаштву.

Појашњавају да се осумњиченом на терет стављају два облика кривичног дјела обљубе са дјететом млађим од 15 године, као и два кривична дјела искориштавања дјеце за порнографију. Притвор је затражен због опасности да ће боравком на слободим осумњичени поновити крично дјело.

У ПУ Зворник додају да полиција предузима мјере и радње из своје надлежности с циљем заштите најрањивије категорије друштва, те ће с тим у вези сва лица која почине оваква и слична кривична дјела бити процесуирана у складу са законом.

”Позивамо грађане, родитеље, просветне раднике, да пријаве сваку сумњу на извршење поменутих и сличних кривичних дјела како бисмо заједно дали допринос на очувању њихове безбједности и стварању повољног окружења. Напомињемо да је сазнању о предметним кривичним дјелима управо допринијела сарадња полиције и грађана”, саопштено је из ПУ Зворник.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Револуција 1917 (Р)

    ''Револуција 1917 (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.