Srbija

Zločinu prethodila bizarna svađa: Komšije iznijele šokantne detalje o monstrumu iz Novog Bečeja

 • Извор: Блиц
 • 20.06.2023. 08:49

Nakon stravičnog ubistva Suzane M. (41), koju je suprug Robert M. ubio u njihovoj porodičnoj kući u Novom Bečeju, njihove komšije i mještani sela Bočar i dalje su u šoku.

Iako je Robert bio poznat po problematičnom ponašanju, niko nije mogao da pretpostavi da će dići ruku na ženu sa kojom je godinama bio. Mještani sada prepričavaju da je zločinu prethodila bizarna svađa oko psa.

Zločin se dogodio u noći između subote i nedjelje, kada je došlo do svađe supružnika. U jednom trenutku, vidjevši vjerovatno da je suprug prešao granicu i postao nasilan, nesrećna žena je pobjegla kod komšinice.

Horor u Srbiji: Nožem usmrtio nevjenčanu suprugu

Horor u Srbiji: Nožem usmrtio nevjenčanu suprugu

Robert ju je ubjeđivao da se vrati i nakon što je uspio u tome, ubio ju je, a njeno tijelo je pronađeno u kadi. Robert ju je ubio zadavši joj smrtonosne povrede nožem, a nakon što je presudio supruzi, napao je i svog brata.

Komšije ne kriju šok i nevjericu zbog svega što se dogodilo u ovoj kući, uprkos tome što su znali da je Robert ranije imao problema sa zakonom.

Kako su ispričali, bio je u zatvoru u Austriji zbog narkorika, a Suzana ga je za to vrijeme čekala, zarađivala novac tako što je nadničila, a onda ga potom slala njemu u zatvor. Na prvi pogled niko ne bi mogao da pomisli da će se njihova ljubavna priča završiti ubistvom.

Kako su komšije ispričale, jedan od mogućih motiva je svađa oko psa za kog je Suzana bila izuzetno vezana.

– Imala je tog psa neko vrijeme. Od kada je monstrum došao iz zatvora taj pas je stalno lajao na njega, kao da je predosjetio nešto. Nije mu dao da priđe Suzani. On je ubio i tog jadnog psa, čuli smo da ga je ganjao po dvorištu da ga zakolje – objašnjavaju mještani.

Bila je tako divna i vrijedna, borila se kao lavica

Komšije ove porodice ne kriju žal za Suzanom i sa nevjericom prepričavaju detalje iz njihovog života.

– Bila je divna žena, vrijedna i radna. Niko ne može da povjeruje da joj se to dogodilo i da ju je on ubio tako svirepo. Iskreno ga je voljela i čekala ga da izađe iz zatvora – pričaju komšije.

Kako su ispričali, Suzana nije htjela da ga ostavi ni kada je izašao iz zatvora.

Horor na Kosovu: Djevojčica silovana dva puta ponovo napastvovana

Horor na Kosovu: Djevojčica silovana dva puta ponovo napastvovana

– Tu kuću su naslijedili, živjeli su tu i borili se. Kada je on završio u zatvoru nije htjela da ga ostavi. Borila se kao lavica, trčala je, radila za nadnice da ima para za sebe, ali je i njemu slala da ima u zatvoru. On jeste bio malo čudan, ali nikada ne bismo pomislili da je spreman na ovo – rekao je komšija.

Navodno u noći kada se dogodio zločin, niko nije čuo kada se ubistvo dogodilo, a dosta ljudi je bilo u kafani koja se nalazi nedaleko od kuće, odakle su svi u jutarnjim časovima krenuli kućama.

I porodica ubice problematična

Da Robert nije jedini problematičan u porodici Milošev, potvrdile su komšije. Mještani Boreča ispričali su da je riječ o problematičnim ljudima.

– Nema tu niko dobar, jedino njihova majka, jadna žena. Tu je često bilo nasilja, čak je i taj ubica jednom pretukao svoju babu, pa je bila policija i opšti haos – priča komšija.

Kako tvrde, kad ne znaju sa kim da se svađaju oni se svađaju među sobom, piše Blic.

Horor u Hrvatskoj: Pronađeno tijelo žene i povrijeđen muškarac u stanu

Horor u Hrvatskoj: Pronađeno tijelo žene i povrijeđen muškarac u stanu

– Nesrećna Suzana se tu borila se od početka. Ulagala je novac u tu kuću, radila je da je održava. Čak i njen otac je pomagao, ali je gledao na svaki način da je oduvče iz te kuće, govorio da će joj naći posao, da nema budućnosti za nju, ali je ona govorila da voli tog muškarca i da neće da ga napusti. Radila je za advokate, borila se, čak je i njegovoj braći plaćala advokate, slala novac u zatvor. Svi su joj govorili da ide odatle, da tu nema budućnosti za nju, ali je njena ljubav bila jača od svega – pričaju mještani.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 21:45 Серија: Насљедници (12+)

  ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

 • 22:45 Филм

  ''''Филм

 • 00:55 Ноћни програм

  Ноћни програм