Омиш

Жив изгорио у ауту - Познато ко је мушкарац који се закуцао у бензинску пумпу

  • Извор: Агенције
  • 05.09.2024. 20:59

Коначно је откривен идентитет мушкарца који је изгорио у аутомобилу који се запалио послије удара у бензинску пумпу код Омиша.

Он је својим бмв шведских регистарских ознака ударио у бмв са хрватским таблицама испред себе, а затим, након судара, у резервоар за гориво. Избио је пожар на бензинској пумпи која се налази на путу А1, на одморишту Мосор Југ код Омиша.

Власник запаљеног бмв био је за воланом аутомобила када је дошло до несреће. Погинули мушкарац имао 80 година. Поријеклом је био из околине Загреба, а у Шведску је отишао прије више деценија. Сада када су познате године преминулог возача, сасвим је могуће да му је позлило за воланом, јер је са пута А1 долетио до бензинске пумпе “чистећи” све пред собом.

Банке да раде по Уставу и законима Српске

Банке да раде по Уставу и законима Српске

Он је неконтролисано ударио у БМВ хрватских регистрација који се налазио на бензинској пумпи испред њега. Тешко је повријеђен власник тог возила, иначе радник Министарства одбране, и њему се даље боре за живот у КБЦ Сплит, пише Слободна Далмација.

Поред 80-годишњег мушкарца који је погинуо у свом аутомобилу, у пожару су повријеђене три особе, од којих је једна особа теже. Три возила су оштећена, а три су у потпуности изгорјела, међу којима је и један порше.

Тијело мушкарца је изгорјело до непрепознатљивости у возилу. Неће се знати зашто је возач са пута А1 скренуо нагло удесно и лијевим точком умало прелетео саобраћајно острво, настављајући неконтролисано кретање и обарајући саобраћајне знакове испред себе, а затим ударио у заустављени бмв у испред њега, који се послије ударца завртео и он се забио у резервоар за гориво на бензинској пумпи, изазвавши пожар.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: