Uhvaćene na djelu

Ženski kvartet sa Balkana pljačka po Vupertalu

  • Извор: Агенције
  • 20.08.2023. 08:00

Pripadnici njemačke policije priveli su juče četiri djevojke starosti 18, 22, 24 i 35 nakon što su uhvaćene na djelu tokom krađe na glavnoj željezničkoj stanici u Vupertalu. Riječ je o tri državljanke Bosne i Hercegovine, dok je 35-godišnjakinja državljanka Srbije.

Kako prenose mediji, one su 65-godišnjoj putnici ukrale novčanik, a sve je vidio jedan čovjek, koji je alarmirao pristune putnike na peronu. One su odmah privedene i pokrenut je postupak protiv njih.

Inače, privedene djevojke su već poznate njemačkoj policiji, jer su ranije privođenje. Inače, svjedok (34) je posmatrao cijeli proces pljačke, skrenuo pažnju žrtvi, i one su upravo njegovom prisebnošću i uhvaćene na djelu.

Radmila pronađena polugola i vezana u kući:

Radmila pronađena polugola i vezana u kući: "Vidjela sam muškarca sa crnom kapom na glavi"

Iako su pokušale da pobjegnu sa lica mjesta, ubrzo su uhvaćene i privedene u stanicu. Novčanik je bio kod 18-godišnje državljanke BiH, koja ga je vratila 65-godišnjoj ženi iz Njemačke.

Nakon privođenja i kriminalističke obrade, a s obzirom da nisu postojali razlozi za zadržavanje, osumnjičene su puštene iz policijske stanice.

Protiv njih je pokrenut krivični postupak jer je riječ o slučaju teške krađe.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.