Хвар

Због 200 КМ избо браћу: ''Побићу вас као зечеве''

  • Извор: 24сата.хр
  • 23.09.2024. 17:35

Сплитска полиција саопштила је да су на острву Хвару ухапшена двојица мушкараца, старости 34 и 30 година због кривичног дјела незаконите наплате.

Наиме, они су се договорили како ће од друге особе силом или озбиљном пријетњом да наплате дуг од 100 евра. Прво су пријетили, а затим су и физички напали 27-годишњег држављанина Перуа и његовог 28-годишњег брата. 

Млађи брат је задобио лакше тјелесне повреде, док је 28-годишњак задобио теже.

Како преносе хрватски медији, све се десило у Старом Граду. Прије напада, жртве су биле на концерту, али је старији брат одлучио да се врати кући. 

Послије неког времена млађи брат је послао поруку старијем како га је мушкарац напао. Одмах је сишао испред куће и видио 34-годишњака и његовог 30-годишњег пријатеља како сједе у колима. 

Када су га уочили, нападачи су изашли из аутомобила, након чега долази до туче послије које је старији брат остао да лежи на поду обливен крвљу. 

Бх. медијима стигао пријетећи мејл: ''Бомбе су на аеродрому у Сарајеву''

Бх. медијима стигао пријетећи мејл: ''Бомбе су на аеродрому у Сарајеву''

Нападачи су се потом удаљили, а 34-годишњак је том приликом наводно поручио да још ништа није готово и да ће их "побити ко зечеве".

Убрзо након инцидента је стигла полиција и Хитна помоћ. 

У сукобу ножем млађем брату је дубоко исјечена рука, док је 28-годишњак убоден у леђа и у ребра, такође има посјекотине по лијевој нози. 

Полиција је на мјесту инцидента извршила увиђај и пронашла нож. 

У тешкој несрећи живот изгубила жена

У тешкој несрећи живот изгубила жена

Након завршеног увиђаја, 34-годишњак ц́е, уз кривичну пријаву, бити приведен притворском надзорнику, док ц́е против 30-годишњака бити поднијета кривична пријава по редовном поступку, преноси "24Седам".

Пратите нас и путем Вибера