Београд

Завршена обдукција брата Војина Мијатовића: Задобио тешке повреде главе

  • Извор: Блиц
  • 27.05.2024. 15:15

Полиција интензивно ради на расвјетљавању свих околности овог случаја. Обдукција је указала да су му нападачи задали шест удараца у главу, од којих је један у сљепоочницу.

Тај ударац је довео до пуцања лобање, од чега је добио епи нападе и инфаркт, који су били кобни. Подсјетимо, напад се десио у недјељу нешто иза 18h.

Иначе, група хулигана која је напала Ђорђа Мијатовића, који је непосредно послије тог инцидента преминуо у Ургентном центру, мјесецима прави проблеме станарима зграда у насељу Медаковић, а само дан прије инцидента (у суботу) је ломила клупе и пријетила једном грађанину који их је замолио да то не раде. Грађанин је случај одмах пријавио полицији, која је изашла на лице мјеста, са њима поразговарала. Није их, како кажу станари, легитимисала јер су малољетни.

Огласило се Тужилаштво о убиству Мијатовићевог брата

Огласило се Тужилаштво о убиству Мијатовићевог брата

Више јавно тужилаштво у Београду дало је налог полицији да идентификује учеснике догађаја и прикупи све неопходне податке и обавјештења у вези са догађајем након којег је у Ургентном центру у Београду преминуо Ђорђе Мијатовић.

(Блиц)

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)