Акција ”Калибар”

Заплијењено оружје, осам особа на крим обради

  • Извор: АТВ
  • 23.04.2024. 14:24

У акцији ”Калибар” добојска полиција ухапсила је Д.Ђ. из Теслића због сумње да је починио кривично дјело недозвољене производње и промета оружја или експлозивних материја.

У ПУ Добој наводе да су у оквиру акције извршени претреси на девет локација на подручју општине Теслић и града Дервента које користи осам особа.

”Том приликом пронађен је и одузет пушкомитраљез ПМ-84 са припадајућим спремником, аутоматска пушка са припадајућим оквиром, двије ручно преправљене пушке, пиштољ, три ловачке пушке, око 500 комада муниције различитог калибра и други предмети”, саопштено је из ПУ ДОбој.

Додају да је у току криминалистичка обрада над Д.Ђ., Д.О., Д.М., М.Т., З.С., Н.К., З.Р. сви из Теслића и М.А. из Деренте, а након документовања предмета против њих ће бити достављен извјештај надлежном тужилаштву.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:45 Серија: Ред Рок (12+)

    ''''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија у режији Петера МкКена која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Рок у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:15 Ноћни програм

    Ноћни програм