Наложена обдукција

Возач пронађен мртав у аутомобилу код Новог Града

Џ.А. из Кључа пронађен је мртав у аутомобилу који је јутрос слетио с магистралног пута Нови Град - Костајница и сумња се да је несрећни човјек преминуо за воланом.

У ПУ Приједор наводе да је све пријављено јутрос у 8.20 часова, те да је тијело мушкарца затечено у возилу у мјесту Равнице код Новог Града.

”На лицу мјеста је извршен увиђај којем је присуствовао дежурни љекар Дома здравља у Новом Граду. Обавијештено је Окружно јавно тужилаштво у Приједору које је наложило да се изврши обдукција тијела како би се утврдио тачан узрок смрти”, наводе у полицији.

Незванично сазнајемо да није било трагова који би указивали да је возач преминуо усљед саобраћајне несреће или насилним путем. Сумња се да је возач преминуо током вожње, те да је након тога дошло до слијетања возила са коловоза.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Чаролије Републике Српске (Р)

    'Чаролије Републике Српске (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.