Policija u potrazi

Vozač pobjegao nakon udesa, iza sebe ostavio šest povrijeđenih

  • Извор: СРНА
  • 19.01.2023. 17:34

Automobil "bmw" italijanskih registarskih oznaka sletio je sa puta iz pravca Buzeta prema Požanama, a vozač je pobjegao i u kolima ostavio šest povrijeđenih migranata, od kojih dvoje djece.

Kola su zbog neprilagođene brzine sletjela sa puta, nekoliko se puta prevrnula i zaustavila udarom u drvo, a vozač je pobjegao.

Do nezgode je došlo sinoć pola sata prije ponoći. Nakon što je izazvao udes, vozač je pobjegao, a u automobilu je ostavio šest povrijeđenih osoba.

Utvrđeno je da je riječ o dvoje maloljetnih i četiri punoljetna državljanina Turske koji na području Hrvatske i Šengena borave nezakonito. Prevezeni su u riječku bolnicu, a težina njihovih povreda još nije poznata.

U blizini mjesta nezgode bio je policijski službenik koji je nekoliko minuta prije udesa uočio dva vozila koja su se udaljila u smjeru bivšeg graničnog prijelaza Požane. Jedno od vozila bio je "be-em-ve" koji se prevrnuo, a drugo je vozilo nastavilo vožnju prema Sloveniji.

O ovome je obaviještena slovenačka policija zbog sumnje da se u vozilu nalaze osobe koje su učestvovale u protivpravnim radnjama pa su zaustavljeni u Sloveniji.

Policija i dalje traga za vozačem "be-em-vea", prenosi "Glas Istre".

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм: Против дивљине (12+) (Р)

    '' Филм: Против дивљине (12+) (Р)

  • 16:00 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Тајне музеја

    'Тајне музеја

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.