Stravičan prizor

Vozač kombija zaspao i udario u kamion za čijim volanom je bio državljanin BiH

  • Извор: Независне
  • 13.07.2023. 08:16

Jedna osoba je teže povrijeđena u udesu koji se desio u austrijskoj opštini Kronstorf, nedaleko od Linca kada je vozač kombija zaspao za volanom, prešao u drugu traku i naletio na kamion, za čijim volanom je bio vozač iz BiH.

Sve se desilo jutros, oko pola osam kada je 31-godišnji vozač kombija po sopstvenom priznanju sklopio oči na sekund, izgubio kontrolu nad vozilom te prešao u suprotnu traku.

Njemu je u susret nailazio kamion za čijim volanom je bio bh. vozač, koji je u zadnjem momentu skrenuo lijevo kako bi izbjegao direktan sudar.

Detalji užasa u Tuzli: Dijete palo sa 15. sprata, roditelji tek uselili u stan

Detalji užasa u Tuzli: Dijete palo sa 15. sprata, roditelji tek uselili u stan

Ipak, iako nije došlo do čeonog sudara, kombi se usljed neprilagođene brzine i udara prevrnuo nekoliko puta i završio u jarku pored.

I dok je vozač iz BiH nepovrijeđen, vozač kombija je zadobio teške povrede i helikopterom je hitno prebačen u bolnicu u Lincu.

Od kombija skoro da ništa nije ostalo. Saobraćaj na ovoj dionici puta bio je obustavljen satima, prenose Nezavisne.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм