Осуђен на двије године затвора

Возач из БиХ претукао пјешака јер је сувише споро прелазио зебру

  • Извор: Независне
  • 09.04.2024. 22:46

Насилни возач из Босне и Херцеговине (37) осуђен је данас на двије године затвора јер је у саобраћајном инциденту претукао пјешака који је, према његовом мишљењу, сувише споро прелазио зебру!

Епилог свега су три задобијене фактуре и двије године затвора.

Наводно, возач се разбјеснио када му је пјешак ударио по хауби, након чега је излетио из аута и почео да га туче:

“Изашао је, ударио га песницама. То је било шокантно за мене, пјешак је био обливен крвљу. Нико ништа није предузимао, ја сам почела да вриштим. Али, насилник је само настављао да га удара”, рекла је једна од присутних инциденту.

Иначе, она додаје да је одмах увид‌јела да је ријеч о особи са потешкоћама у развоју, што возач, онако бијесан, није ни примијетио. Рекла је да је он, вјероватно из страха од аута, ударио од хаубу, а онда је покренуо бијес насилника.

Насилник из БиХ није порицао инцидент, али је рекао да није имао намјеру да нанесе повреде пјешаку. Али, наводно тај дан се посвађао с д‌јевојком, био је под стресом, у алкохолианом стању.

“Кад вам неко удари ауто, то разбјесни људе, па је тако и мене”, покушао је он да се оправда.

Иначе, није ни чудо што је возач из БиХ покушао да инцидент представи мањим прекршајем јер већ има неколико пресуда да насилничко понашање и наношење тјелесних повреда.

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.