Niš

Vojnik se isjekao žiletom u školskom dvorištu pred prolaznicima

  • 31.07.2019. 21:57

Nišlija I. V, pripadnik Vojske Srbije, pokušao je u srijedu oko 15 sati samoubistvo u dvorištu niške OŠ "Bubanjski heroji", gdje je sebi žiletom nanio posjekotine po ručnom zglobu i laktu.

Kako saznaje "Telegraf.rs", prolaznici koji su vidjeli da se nešto dešava, pozvali su Hitnu pomoć, a oni policiju jer je I. V. bio agresivan i nije dozvoljavao da mu medicinska ekipa priđe.

"Jedna devojka je bila pored njega, plakala i ubeđivala ga da dopusti lekarima da mu pomognu, ali je on odbijao. On je bukvalno držao medicinsku ekipu u šahu, preteći da će se ubiti ako mu priđu. Drama je trajala petnaestak minuta nakon čega je stigla policijska patrola koja ga je savladala, pa je prebačen u niški Klinički centar, gde je ustanovljeno da nije životno ugrožen", kažu sagovornici pomenutog portala upoznati sa ovim slučajem.

On će, s obzirom da je riječ o vojnom osiguraniku, biti prebačen na dalje liječenje u Vojnu bolnicu.

Тагови:
  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм