Слетио у ријеку

"Виђали смо га како изгубљен шета улицом": Да ли је отац намјерно убио себе и сина?

  • 03.12.2023. 17:35

Становници Подгорице тврде да се А. Ђ. (36) из Подгорице који је у петак управљао аутомобилом марке "голф 4" у коме је био са сином (6) намјерно попео на тротоар, гдје није била заштитна ограда и слетио у ријеку Морачу након сазнања да је тешко болестан.

Да подсјетимо, несрећа се догодила у петак око 13.20 када је аутомобил којим је управљао А. Ђ. и у коме се налазио његов шестогодишњи син слетио у набујалу ријеку Морачу.

– А. Ђ. је са породицом живио у подгоричком насељу Коник и дјечак са којим је настрадао им је било једино дијете. Нажалост, како се прича, он се данима није осјећао добро након што му је дијагностикована неизљечива болест – каже саговорник и додаје:

Страшне вијести: Отац намјерно слетио у ријеку? У возилу био његов син (6)!

Страшне вијести: Отац намјерно слетио у ријеку? У возилу био његов син (6)!

– Када му је утврђена болест он се потпуно изгубио, виђали смо га како сам шета улицом, онако изгубљен. То га је веома потресло и вјероватно је у том “лудилу” док се возио са сином јединцем одлучио на овакав корак.

Како даље тврде становници главног града Црне Горе, плански је у том тренутку када је одлучио да почини самоубиство починио суицид.

– Наводно, он је у том тренутку бирао позицију са које ће да слети у Морачу. Наиме, А. Ђ. је полако возио дуж магистрале километар па када је видио простор на коме нема заштитна ограда, попео се полако на тротоар и слетио у амбис набујале ријеке Мораче – каже извор и додаје:

– Није им било спаса! Неки људи су видјели како је намјерно то урадио, није била несрећа у питању. Одмах су звали полицију и Хитну помоћ, али није им било спаса – рекао је извор.

Истрага је у току и она ће утврдити све детаље ове несреће, а истрага за сада упућује на то да је несрећа намјерно изазвана.

Језива трагедија: Возило слетјело у ријеку, погинули отац и син!

Језива трагедија: Возило слетјело у ријеку, погинули отац и син!

– Породица је чула шта се догодило, а супруга А. Ђ. и мајка дјечака није у стању ни да стоји на ногама од трагедије која ју је задесила, па тако још није одлучено када ће их сахранити – каже извор, пише Курир.

Пратите нас и путем Вибера