Сплит

УЗНЕМИРУЈУЋЕ! Пуцао у комшију па напао пролазника сјекиром

  • Извор: 24сата.хр
  • 02.04.2024. 08:46

Један мушкарац је упуцан док је други повријеђен сјекиром у обрачуну који се догодио у Каштел Штафилићу код Сплита у понедјељак нешто прије 20 сати.

За сада нису познате тачне околности инцидента, међутим, хрватски медији наводе да се ради о обрачуну комшија. Двојица повријеђених мушкараца хоспитализована су у сплитској болници.

“Први пацијент (46) задобио је три прострелне ране у подручју абдомена односно лијеве наткољенице и десне надлактице. Тренутно се налази на операцији. Други пацијент (46) задобио је рану у подручју главе. Медицинска обрада је у току”, наводе за 24сата.хр из сплитског КБЦ-а.

АТВ у Теслићу: Ево како сада изгледају Младиковине након великог пожара - ФОТО/ВИДЕО

АТВ у Теслићу: Ево како сада изгледају Младиковине након великог пожара - ФОТО/ВИДЕО

Нападач је ухапшен док Далматински портал наводи да је обрачун почео због свађе око паркирања.

На друштвеним мрежама кружи и узнемирујући снимак обрачуна. На снимку се види упуцани мушкарац, који непомично сједи, а коме један од пролазника покушава да пружи помоћ. Међутим, нападач прилази са леђа пролазнику, а онда га изненада удара сјекиром у главу!

Мушкарац се ипак дигао и почео да се бори са помахниталим нападачем.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.