У притвору

Умро инструктор јахања оптужен за силовање

  • Извор: Б92
  • 17.07.2024. 14:25

М. Ђ. (70) инструктор јахања који је оптужен за више кривичних дјела силовања и полног узнемиравања над полазницама школе јахања, преминуо је у притвору.

Он је јутрос током редовног обиласка страже затечен без виталних параметара због чега је заводски љекар одмах кренуо са пружањем помоћи, укључујући и кардиолошки преглед ЕКГ апаратом, саопштено је из Управе за извршење кривичних санкција. Додаје се да и поред свих уложених напора, љекар је могао само да констатује смрт.

Управа Окружног затвора у Београду је о свему обавијестила полицију, тужилаштво, суд и породицу овог притвореника, а тијело ће, у складу са законском процедуром, бити упућено на обдукцију.

Како сазнаје Тан‌југ, М. Ђ. је имао кардиолошке проблеме због којих је више пута вођен на специјалистичке прегледе из притворске јединице у једну здравствену установу у Београду.

Он је био оптужен за кривична дјела - силовање, силовање у покушају, полно узнемиравање и пет кривичних дела Недозвољене полне радње над седам полазница његове школе јахања у Барајеву, од којих је пет било малољетно у вријеме извршења кривичног дјела.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Путуј, пробај, заволи (Р)

    '‘Путуј, пробај, заволи (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.