ПУ Бањалука

Ухапшени због шмркања кокаина са дисплеја телефона

  • Извор: АТВ
  • 18.03.2024. 12:53

Бањалучка полиција ухапсила је М.Г. из Бањалуке, те С.Б., Б.Р. и М.Ћ. из Челинца које су уочили како на јавном мјесту ушмркавају кокаин!

У ПУ Бањалука наводе да сви ухапшени због прекрашаја из Закона о јавном реду миру.

”Приликом обављања редовних послова и задатака, полицијски службеници су уочили наведена лица како са дисплеја мобилног телефона кроз нос увлаче бијели прашак, налик кокаину”, наводе у полицији.

Додају да је М.Г. ухапшен 16. марта и подвргнут је испитивању на присуство опојних дрога и утврђено је да је позитиван на кокаин. Челинчанци С.Б., Б.Р. и М.Ћ. ухапшени су сутрадан, али су одбили да се подвргну испитивању на присуство дроге. 

Појашњавају да су током викенда ухапшени и Бањалучани Д.М. и А.Б. због прекршаја из Закона о производњи и промета дроге. 

”Код лица Д.М. је пронађена одређена количина бијелог прашка налик кокаину, док је код А.Б. пронађена марихуана. Наведеним лицима урученуи су прекршајни налози због почињених прекршаја, а о свему наведеном обавијештен је надлежни суд”, наводе у полицији.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм