Трговина дрогом

Ухапшени у акцији ”Омерта” спроведени иза решетака

Окружни суд у Бањалуци одредио је једномјесечни притвор шесторици ухапшених у акцији "Омерта", као и тројици осумњичених који се налазе у бјекству.

Притвор је одређен Александару Милетићу, Маринку Дамјановићу, Борису Грујићу, Немањи Керезовићу, Александру Антонићу, Немањи Милиновићу сви из Бањалуке. Одлука о притвору донесена је и за Анђела Милетића, Слободана Станковића и Видана Пролу, који су недоступни истражним органима.

Сви детаљи акције

Сви детаљи акције "Омерта“: Шта се издешавало од марта до данас

Акцијом је обухваћен и Саша Кресојевић који се од августа налази у притвору КПЗ Бањалука на Туњицама након што је у аутомобилу ”ауди”, који је користио пронађен 1,1 килограм бијелог праха, за који је вјештачењем потврђено да је кокаин.

Акција ”Омерта”: Тројица у бјекству, заплијењена два килограма дроге

Акција ”Омерта”: Тројица у бјекству, заплијењена два килограма дроге

Истрага у овом предмету је вођена од марта ове године. Од тада до данас у акцији је пронађено је и одузето око 1,66 килограма кокаина, око 400 грама марихуане, више дигиталних вага, двије војне пушке, пиштољ, муниција, већа количина новца, аутомобил и документација о имовини која ће бити предмет даље финансијске истраге.

Позната имена ухапшених у акцији ”Омерта”

Позната имена ухапшених у акцији ”Омерта”



Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм