PU Banjaluka

Uhapšene dvije osobe zbog napada na konobaricu u Banjaluci

  • Извор: АТВ
  • 19.01.2023. 09:20

Banjalučka policija uhapsila je sinoć dvije osobe zbog sumnje da su napali radnicu jednog ugostiteljskog objekta u Banjaluci, saopšteno je iz PU Banjauka.

Uhapšeni su D.C. iz Banjaluke zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo tjelesna povreda i prekršaj tuča i fizički napad te lice S.C. iz Banjaluke zbog počinjenih prekršaja tuča i fizički napad  ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija.

“Lice D.C. se sumnjiči da je istog dana oko 00,05 časova fizički napalo radnicu ugostiteljskog objekta u Banjaluci, koja je pokušala da spriječi lica D.C. i S.C. u daljem fizičkom napadu na oštećeno lice. Prilikom lišenja slobode, lice S.C. je vrijeđalo policijske službenike, te se oglušilo na zakonito izdato naređenje policijskih službenika”, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

S.C. je odbio da se podvrgne ispitivanju na prisustvo alkohola u organizmu, a izvršenim ispitivanjem na prisustvo opojnih droga, utvrđeno je prisustvo opojne droge metadon. 

“Oštećenim licima, kao i licu S.C. je ukazana ljekarska pomoć u Službi hitne medicinske pomoći Banjaluka. O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka”, kazali sui z PU Banjaluka.

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина