ПУ Бањалука

Ухапшена два возача јер су пијани учествовали у саобраћајним незгодама

  • Извор: АТВ
  • 22.01.2024. 10:33

Бањалучка полиција ухапсила је два возача који су пијани учествовали у саобраћајним незгодама. Једном је измјерено 2,90 g/kg, а другом 2,60 g/kg алкохола у организму.

Незгоде су се догодиле преко викенда у Кнежеву и Лакташима.

”М.П. из Кнежева је ухапшен јер је учествовао у саобраћајној незгоди са материјалном штетом, а извршеним испитивањем утврђено је присуство од 2,60 g/kg алкохола у организму”, саопштено је из ПУ Бањалука.

Друга незгода се догодила у Лакташима, гдје такође није било повријеђених.

”У Трну је ухапшен А.Б. из Лакташа који је учествовао у саобраћајној незгоди са материјалном штетом. Извршеним испитивањем код њега је утврђено присуство од 2,95 g/kg алкохола у организму”, наводе у полицији.

Из ПУ Бањалука апелују на све учеснике у саобраћају да поштују законске одредбе, а посебно на возаче моторних возила да не управљају возилом под дејством алкохола, јер је вожња под утицајем алкохола опасна, те да одговорним понашањем заштите себе и друге учеснике у саобраћају.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм