Šipovo

Uhapšen zbog sumnje da je ugrozio bezbjednost policajca

  • Извор: АТВ
  • 24.11.2022. 13:07

V.G. iz Šipova uhapšen je juče zbog sumnje da je ugrozio bezbjednost policajca Policijske stanice Šipovo, saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Naime, juče oko 14.00 časova automobil "astra", kojim je upravljao V.G, prilikom kretanja Ulicom Prve šipovačke brigade  prešao je u suprotnu traku uputivši se prema policajcu, te prišavši mu blizu naglo skrenuo i nastavio dalje.

“Policijski službenik Policijske stanice Šipovo prilikom vraćanja sa posla kretao se trotarom u ulici Prve šipovačke brigade i tom prilikom primjetio putnički automobil marke astra kojim je upravljao V.G. kako se kreće istom ulicom iz suprotnog pravca. U momentu kada je osumnjičeni V.G. primjetio policijskog službenika na trotoaru prešao je vozilom u suprotnu traku i uputio se u pravcu policijskog službenika, te prišavši u neposrednu blizinu istog, ponovo naglo skrenuo i nastavio dalje da se kreće istom ulicom”, pojašanjavaju iz policije.

Osumnjičeni V.G. je uhapšen te je nad istim izvršeno testiranje na prisustvo opojnih droga prilikom čega je utvrđeno prisustvo opojnih droga u organizmu.

O svim okolnostima i prikupljenim činjenicama obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se nad osumnjičenim licem izvrši kriminalistička obrada, a da se po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri dostavi izvještaj za krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)