Određeno zadržavanje

Uhapšen Uroš koji je držao kćerku kao roba

  • Извор: Телеграф
  • 28.03.2023. 18:21

Uroš P. (38) za kojim je MUP raspisao potjeru zbog sumnje da je godinama držao kćerku (8) kao "roba" u stanu, u kadi, na Zvezdari, kako Telegraf saznaje, uhapšen je.

Po nalogu dežurnog zamjenika tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u saradnji sa PU za Grad Beograd pronađen je, lišen slobode i zadržan 48 časova osumnjičeni U.P., za kojim je raspisana potraga još od 24. marta, naveli su iz ovog tužilaštva. 

Kao što je već ranije tužilaštvo saopštilo, U.P. se sumnjiči da je izvršio krivična djela nasilje u porodici, protivpravno lišenje slobode na štetu nevjenčane supruge, kao i krivična djela zapuštanje i zlostavljanje maloljetnog lica i kršenje porodičnih obaveza u odnosu na dijete.

U roku od 48 časova osumnjičeni će iznijeti odbranu pred tužiocem, nakon čega će biti preduzete sve neophodne dokazne radnje u cilju utvrđivanja svih navedenih krivičnih djela koja se osumnjičenom stavljaju na teret. Nakon saslušanja tužilaštvo će obavijestiti javnost o daljem toku postupka.

On je, kako je Telegraf saznao, bio u zatvoru 2015. godine zbog nasilja u porodici.

"Sudija za prethodni postupak Prvog osnovnog suda u Beogradu je dana 29.5.2015. godine, donijela rješenje kojim je odredila pritvor protiv osumnjičenog Uroša Pašajlića zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici. Pritvor je određen zbog opasnosti da će osumnjičeni boravkom na slobodi ometati postupak uticajem na neispitane svjedoke", rečeno je iz Prvog osnovnog suda u Beogradu.

Povezane vijesti:

Oglasila se majka djevojčice pronađene u kadi

Ovo je žena koja je spasila djevojčicu iz kandži oca monstruma

Ovo je Uroš koji je kćerku držao zarobljenu u kadi

Detalji zlostavljanja osmogodišnjakinje - ko je zakazao

Bizaran detalj iz stana strave: Na kadi držao fotografiju sebe i kćerke

Užas u Beogradu: Kćerku držao kao roba, dijete spaseno

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.