Дервента

Ухапшен провалник: Из продавнице украо сеф с новцем

Дервентска полиција ухапсила је А.А. из тог града због сумње да је провалио у продавницу у тржном центру ”Корт” у Дервенти одакле је украо сеф с новцем.

Провала је извршена јуче, а сумња се да је А.А. исти дан из куће у Дервенти украо новац и накит, те да је провалио у паркирани аутомобил из којег је украо касетофон.

”Полицијски службеници ухапсили су А.А. из Дервенте због сумње да је починио два кривична дјела тешке крађе и крађу. Све је пријављено исти дан, а оперативним радом на терену полицијски службеници су идентификовали наведено лице за које постоји основ сумње да је извршило наведена кривична дјела. Отуђени предмети су пронађени и након окончања поступка биће враћени власницима”, саопштено је из ПУ Добој.

Незванично сазнајемо да је осумњичени након провале у продавницу разбио касу и одбацио је, а она је током истраге пронађена.

”Након документовања предмета против осумњиченог ће Окружном јавном тужилаштву Добој бити достављен извјештај о извршеним кривичним дјелима”, наводе у полицији.


Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм