Brzom reakcijom policije

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Vidaka Vujovića (23)

  • Извор: Курир
  • 11.04.2023. 20:45

Podgoričanin Dražen V. uhapšen je zbog sumnje da je ubio Vidaka Vujovića (23), čije tijelo je pronađeno prije dva dana u selu Šteke, nadomak Podgorice. Informaciju da je rasvijetljeno ubistvo Vujovića saopštio je i ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić.

Vojvodić je jutros zaustavljen dok je upravljao vozilom, nakon čega je njegov automobil transportovan na vještačenje. U vozilu je pronađen pištolj, ali još nema zvanične potvrde tih informacija, pišu Vijesti.

Iz Uprave policije nezvanično je rečeno da su saslušali više osoba u istrazi ubistva i da preduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti. Vještačenje telefonskih komunikacija, provjera kontakata, pregledanje snimaka sa nadzornih kamera, dio je onoga što su policijski inspektori u protekla dva dana radili kako bi ušli u trag počiniocu stravičnog zločina.

Policija traga za ubicom ili više njih koji su nadomak glavnog grada, najprije pucali u dvadesettrogodišnjeg Vujovića, a potom zapalili njegovo tijelo.

Momku polomili ruke i vilicu, pa se slikali krvavih ruku

Momku polomili ruke i vilicu, pa se slikali krvavih ruku

Navodno, Vujović se tri dana nije javljao porodici, ali oni nisu prijavili nestanak policiji, već su pokušavali da ga pronađu. Tijelo mladića je, pronašao mještanin koji je obilazio imanje. On je odmah pozvao policiju, a inspektori su na licu mjesta na 200 metara udaljenosti od glavnog seoskog puta uočili poluugljenisano tijelo i pored njega nekoliko čaura.

Inspektori su, međutim, nekoliko sati nakon što je 8. aprila pronađen leš tada neidentifikovanog muškarca, tražili od Vujovićevog oca da pođe sa njima - na identifikaciju.

Vidak je, prema pisanju medija, još jedan pripadnik škaljarskog klana koji je ubijen, a on je, kako navode, peti po redu za manje od godinu dana.

Тагови:
  • 10:30 Ловачки савети (Р)

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Документарни програм

    ''Документарни програм

  • 13:10 Емисија: Досије (Р)

    Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције.