Pale

Uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva u Istočnom Sarajevu

  • Извор: АТВ
  • 20.07.2023. 13:58

Paljanin K.P. uhapšen je zbog pokušaja ubistva koje se juče dogodilo ispred jednog ugostiteljskog objekta u Spasovdanskoj ulici u Istočnom Sarajevo.

Podsjećamo, u pucnjavi je Adi Nukić (32) iz Sarajeva, koji je od ranije poznat policiji.

Osumnjičeni je nakon pucnjave motorom pobjegao sa mjesta događaja.

"Lice K.P. se sumnjiči da je dana 19.07.2023. godine oko 16,55 časova ispred ugostiteljskog objekta u Spasovdanskoj ulici u Istočnom Sarajevu upotrebom vatrenog oružja nanio teške povrede licu inicijala A.N. iz Sarajeva. Takođe, policijski službenici tokom pretresa pronašli su i motor marke KTM, koji je osumnjičeni koristio u krivičnom djelu", saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Nakon kriminalističke obrade uhapšeni će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predat tužiocu Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo na dalje postupanje.

Ranjeni Nukić je uhapšen u oktobru prošle godine u nastavku akcije "Rez" zbog sumnje u organizovani kriminal i trgovinu narkoticima.


Pucnjava u Istočnom Sarajevu: Ranjen muškarac, napadač pobjegao

Pucnjava u Istočnom Sarajevu: Ranjen muškarac, napadač pobjegao


Пратите нас и путем Вибера

  • 12:15 Серија: Ред Рок (Р) (12+)

    ''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 12:45 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.