У Сарајеву

Ухапшен мушкарац осумњичен за брутално убиство жене

  • Извор: АТВ
  • 20.08.2024. 15:53

У Сарајеву је данас ухапшен мушкарац (27) због сумње да је убио жену, саопштено је из полиције.

"У послијеподневним сатима, на подручју општине Центар, полицијски службеници Одјељења за крвне, сексуалне деликте и ратне злочине слободе су лишили мушкарца М.Д. (1997) из Сарајева због постојања основа сумње да је починио кривично дјело Убиство (члан 166. КЗ ФБиХ) на штету 60-годишње Н.С. из Сарајева.

Осумњичени је у службеним просторијама Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево на криминалистичкој обради", наводе из полиције Кантона Сарајево и додају;

"Извршеним увиђајем у стану у улици Хусрефа Реџића, утврђено је да је жртва имала повреде нанесене хладним оружјем у предјелу врата. Дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево наредила је провођење бројних вјештачења и других радњи доказивања у циљу потпуног расвјетљавања свих околности овог кривичног дјела убиства".

Подсјећамо, беживотно тијело жене пронађено је у понедјељак навече.

Детаљи бруталног убиства у Сарајеву: Жртва заклана, тијело у локви крви пронашао син

Детаљи бруталног убиства у Сарајеву: Жртва заклана, тијело у локви крви пронашао син

"Око 22.45 сати, у стану у улици Хусрефа Реџића, пронађено је беживотно тијело жене Н.С. (1964). Увиђајем је руководио тужилац Кантоналног тужилаштва КС, а обавили су га припадници Управе полиције МУП-а КС", речено је јутрос из сарајевске полиције.

Жена убијена у стану

Жена убијена у стану






Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Револуција 1917 (Р)

    ''Револуција 1917 (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.