Акција Стрип

Ухапшен Бањалучанин осумњичен да је у три крађе украо скоро 19.000 КМ, пронађен и пиштољ

  • Извор: АТВ
  • 03.07.2024. 11:01

У јучерашњој акцији Полицијске управе Бањалука, „Стрип“, која је усмјерена на расвјетљавање кривичних дјела разбојништво, ухапшен је Р.М. из Бањалуке, саопштено је из бањалучке полиције.

АТВ незванично сазнаје да је ухапшен Ранко Малинић (29).

Он се сумњичи да је на подручју града Бањалука, 06. октобра и 10. новембра 2023. године, те 26. априла ове године уз пријетњу употребе ватреног оружја од радника три маркета укупном украо 18.849 КМ.

„На основу наредбе дежурног судије Окружног суда у Бањалуци, а уз претходну сагласност дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука извршен је претрес стана и других просторија које користи лице Р.М. којом приликом су пронађени предмети који се могу довести у везу са извршењем наведених кривичних дјела“, кажу у Полицијској управи Бањалука.

Такође, на једној локацији на подручју Котор Вароша пронађени су и током увиђаја изузети одјевни предмети и пиштољ марке „Blow ТR 17“ које је ухапшени користио током извршења кривичних дјела, а потом бацио.

У току је криминалистичка обрада Р.М., који ће данас након завршене криминалистичке обраде уз извјештај о почињеним кривичним дјелима бити спроведен у Окружно јавно тужилаштво Бањалука.  

Малинић је и 2016. године хапшен због два кривична дјела разбојништво, за те крађе је осуђен те је одслужио казну. Тада је уз употребу ножа пљачкао спортске кладионице.


Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 20:50 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 21:20 Новине (12+)

    ''Новине (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: 1992 (16+)

    ''Серија: 1992 (16+)