Ужас у Бездану

Убио сина па пресудио себи - Ово су Томислав и Давид који су пронађени мртви у кући

  • Извор: Курир
  • 18.10.2024. 15:24

Томислав Ковач (48) из за сада непознатог разлога убио је, како се сумња, свог сина јединца Давида Ковача (20), а потом пресудио себи у кући у Бездану код Сомбора.

Убиство и самоубиство догодило се, према ријечима комшија, у јутарњим часовима у породичној кући надомак Сомбора.

- Томислав је са супругом имао само Давида. Никада они нису имали проблеме, нити је било неког насиља. Затечени смо и шокирани злочином - кажу комшије и додају:

- Нама није ни на крај памети зашто је он убио Давида, а потом извршио самоубиство. Не можемо да наслутимо чак ни разлог. Путовали су, лијепо су живјели и никад се нису жалили. Имали су само њега и некако су са лакоћом ишли кроз живот.

Аутомобил завршио на крову, повријеђене четири особе

Аутомобил завршио на крову, повријеђене четири особе

Према њиховим ријечима, чули су јутрос сирене Хитне помоћи и полиције.

- Чуо сам сирене да су прошле, али су толико биле бучне да сам искочио из кревета. Нисам знао шта се догодила испрва, али сам касније у продавници чуо да је дошло до убиства и самоубиства. Познавао сам, и јако ми је жао што је до тога дошло. Ко зна шта је у питању, али злочин никако не оправдавам - рекао је мјештанин Бездана.

Притворен осумњичени за силовање у Источном Сарајеву

Притворен осумњичени за силовање у Источном Сарајеву

Истрагу води надлежно Више јавно тужилаштво у Сомбору и они ће утврдити све детаље језивог убиства и самоубиства. Тијела су превезена на обдукцију која ће утврдити како је наступила смрт. 

(Извор: Курир)

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Енерго клуб

    Гдје на једном мјесту добити информације из енергетике, како глобалне, а тако и домаће? Наш нови формат ‘Енерго клуб’ пружиће вам релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.