Трговина дрогом

СИПА у стану открила 22 килограма ”спида”

Полицијски службеници СИПА ухапсили су једну особу из Сарајева код кога су у претресу стана пронашли и заплијенили 22 килограма синтетичке дроге ”спид”.

У СИПА наводе да је акција спроведена јутрос на подручју Сарајева, а осумњиченом се на терет ставља да је починио кривично дјело неовлаштена производња и промет дрогом.

”Извршен је претрес стана и покретних ствари на једној локацији. Том приликом откривено је и привремено одузето око 22 килограма дроге ”спид”, одређена количина марихуане, као и други предмети који могу послужити као доказ у даљем поступку”, саопштила је СИПА.

Додају да је осумњичени спроведен у просторије СИПА ради криминалистичке обраде и испитивања у својству осумњиченог, након чега ће бити предат у надлежност Кантоналног тужилаштва у Сарајеву.

”Наведене активности реализоване су на основу усменог налога Општинског суда у Сарајеву  и под надзором Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево, а у сарадњи са полицијским службеницима Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево”, саопштила је СИПА.


Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 Филм

    '' Филм

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: 1992 (16+) (Р)

    ''Серија: 1992 (16+) (Р)

  • 01:00 Ноћни програм

    Ноћни програм