Служба за послове са странцима

У Сарајеву откривено 10 држављана Турске у нелегалном смјештају

  • Извор: Агенције
  • 17.09.2024. 16:15

На подручју општине Стари Град откривено је 10 држављана Турске који су незаконито боравили у стамбеном објекту, наведено је из Службе за послове са странцима.

Мигранти су пронађени у заједничкој акцији инспектора Службе за послове са странцима уз асистенцију припадника МУП-а Кантона Сарајево.

"Држављани Турске су у складу са законским процедурама процесуирани", саопштено је из Службе за послове с странцима.

Припадници Службе су изрекли мјеру протјеривања и стављања под надзор у Имиграциони центар у Источном Сарајеву два држављанина Турске који се могу довести у везу са организацијом незаконитог смјештаја ових лица, те илегалног боравка у БиХ.

Служба за послове са странцима ће предузети све законом прописане мјере против власника стамбеног објекта и наставиће да предузима мјере с циљем спречавања нелегалног кориштења и изнајмљивања стамбених објеката за смјештај миграната на подручју Сарајева, а ради осигурања безбједности грађана БиХ.

Ова служба позива грађане да њеним надлежним теренским центрима пријављују све нелегалне и нерегистроване објекте који служе за незаконит смјештај странаца на територији БиХ.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Бизнис клуб

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.