Сарајево

У саобраћајној несрећи погинуо држављанин Финске

  • Извор: Аваз
  • 24.04.2024. 09:02

У сарајевском насељу Алипашино Поље синоћ је ухапшена је једна особа.

- Дана 23.04.2024. године око 23,35 сати, на коловозу улице Булевар Меше Селимовића догодила се саобраћајна незгода. Том приликом дошло је до судара моторног возила ,,киа", којим је управљао возач М.М., рођен 1957. године из Сарајева, и моторног возила ,,ауди", којим је управљао возач Е.И., рођен 1995. године из Сарајева.

У овој саобраћајној незгоди, путник из возила „киа“, држављанин Финске, П.Ј.Т., рођен 1961. године, задобио је тешке тјелесне повреде опасне по живот, те је возилом Завода за хитну медицинску помоћ превезен на КЦУС, гдје је од задобијених повреда и преминуо у 00.50 сати.

У тешкој саобраћајној несрећи повријеђене 4 особе

У тешкој саобраћајној несрећи повријеђене 4 особе

Возач возила ,,киа", М.М. задобио је тешке тјелесне повреде, као и путница из возила „киа“ К.М., рођена 1957. године у Сарајеву, те су обоје задржани на даљњем лијечењу на Клиници за анестезију и реанимацију КЦУС. Возач возила „ауди“, Е.И. задобио је тешке тјелесне повреде и задржан је на Клиници за ортопедију и трауматологију на даљњем лијечењу.

Обавијештен је дежурни тужилац КТКС који је руководио увиђајем који су обавили припадници Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево, уз присуство сталних судских вјештака саобраћајне и машинске струке - саопштено је из МУП-а КС.

(Фото: Аваз)

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм