Арнел Булић

У Бихаћу избоден некадашњи вицешампион у кикбоксингу

  • Извор: Аваз
  • 12.04.2024. 19:10

Синоћ је око 23:00 сата у Бихаћу избоден 22-годишњи младић. Њега је хладним оружјем повриједио, такође младић, стар 20 година.

У полицији су потврдили да су синоћ примили дојаву из Кантоналне болнице, након што су тешко повријеђеног довезле особе које су биле с њим у тренутку напада. Полицијски службеници су стигли на мјесто несреће, а за мање од сат времена пронађен је осумњичени за напад који је потом приведен у полицијску станицу.

- Синоћ око 23 сата обавијештени смо с ЦУМ-а Кантоналне болнице да је довезен младић А.Б. старости 22 године да има убодну рану у предјелу стомака и да се ради о тешким тјелесним повредама. Оперативним радњама полиција је дошла до сазнања да је повријеђеном рану ножем нанијело лице Т.К. рођено 2004. године у Бихаћу. То лице је пронађено у породичној кући синоћ нешто прије поноћи и лишено је слободе. Истрага о овом догађају је у току, а поступајућа тужитељка је ово дјело оквалификовала као убиство у покушају - казао је Шиљдедић.

Како се сазнаје, избоден је некадашњи вицешампион свијета у кикбоксингу и понос града на Уни Арнел Булић. Подсјећамо, Арнел је 2018. године на Свјетском првенству у Италији освојио сребрену медаљу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм